Att det är fem månader kvar till Almedalen 2017 tycks inte påverka våra kunder – trycket för att säkra sin plats i Hälsodalen i år är högt.

I Hälsodalen arrangeras ett 60-tal olika seminarier, workshops och debatter. Utöver det tillkommer ett stort antal mingel och middagar. Ifjol valde 26 företag och organisationer att förlägga sitt eller sina almedalsevenemang i Hälsodalen. Detta är vi självklart mycket glada över.

Inför Hälsodalen 2017 är intresset för att boka en plats mycket högt. Det är vi givetvis mycket glada över. Men det är också en uppmaning till dig som vill säkra en plats. Vänta inte för länge med att boka!

Nytt för i år är att vi nu också erbjuder konsultstöd i utformningen av seminarier och möten. Det kan exempelvis röra sig om konceptutveckling, genomförande, moderatorer och paneldeltagare. Vi kommer också att ha ett vård- och hälsorelaterat tema i Hälsodalen varje dag. Detta tema styr inte de enskilda seminarierna och mötena med man kan köpa ägarskap av detta tema som inkluderar en politisk morgondebatt med företrädare från politiken, ett thinkaton (rundabordssamtal), digital och analog synlighet kopplat till temat. Prisspannet för värdskap ligger på mellan 100 000 – 250 000.

 

Välkomna till Hälsodalen 2017!